Logo Lundsbil
VI SÖKER ALLTID DE BÄSTA MEDARBETARNA

LUNDS BIL I VARBERG SÖKER:


SERVICETEKNIKER

Du älskar att serva bilar som andra älskar att köra. Du är en problemlösare med känsla för service och kvalitet. Du har det som krävs för att bli en viktig del i teamet och en ambassadör för Lunds Bil.

Lunds bil är en auktoriserad återförsäljare och verkstad för BMW.
Vi finns i toppmoderna lokaler i Lassabacka, mitt i Varberg.

Som servicetekniker kommer dina uppgifter bestå av mekaniska reparationer och servicearbeten. En del arbetsuppgifter kommer även att bestå av grundläggande felsökningar, programmering och löpande datainformation med vår testutrustning.

Skicka ansökan till personal@lundsbil.se
För mer information kontakta Claés Lund, 0340-646 551, claes@lundsbil.se

 

Kundmottagare

Vi söker en entusiastisk och serviceinriktad person som brinner för att skapa nöjda kunder. Du älskar ordning och reda och har ett leende på läpparna när du hjälper andra. 

Lunds Bil är auktoriserad återförsäljare av BMW samt auktoriserad service för BMW i är ett välmående företag och har en stark framåtanda. Vi finns i toppmoderna lokaler i Lassabacka, mitt i Varberg. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att välkomna och assistera våra kunder vid deras ankomst, svara på deras frågor och ge dem den hjälp och information de behöver. Du kommer också att samarbeta med vår reservdelsansvarige för att säkerställa en smidig hantering av reservdelar och tillbehör för våra kunder. 

Skicka ansökan till personal@lundsbil.se.
För mer information kontakta Claés Lund, 0340-646 551, claes@lundsbil.se

 

Kreera web&design Logo